Nieuws Eerste liedjes opnemen

Eerste liedjes opnemen


Categories :

Als je liedjes maakt over seksualiteit moeten die natuurlijk ook worden opgenomen! Een tijd geleden doken we al de fantastische studio van Niels Koster in om samen met Baer Traa en Sjoerd Rutten onze eerste liedjes te recorden. En volgende week gaan we verder! We voelen ons bevoorrecht om met deze topmuzikanten samen te mogen werken. En het mooie is, ze leren op het gebied van seksuele opvoeding ook weer vanalles van ons 😉 In het begin van 2024 kan iedereen luisteren naar onze liedjes. Mocht je niet kunnen wachten, in november kun je ons al live op de radio horen, maar daarover later meer. Eerst weer een paar dagen in de bubbel met deze fijne mensen om te werken aan dat wat we zo belangrijk vinden.
#wantpratenoverdingenisveelmoeilijkerdanzingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *