Wat doen we

Wat doen we

Workshop
in bovenbouw
van de basisschool

Workshop
voor ouders
en kinderen

Muzikale opening of
muzikaal intermezzo op
congressen en symposia

Maatwerk


Workshop in bovenbouw van de basisschool

De workshop vindt plaats in een klas samen met de docent.

Een thema naar keuze van de docent staat centraal. (keuzes: verliefdheid, hormonen, genderdysforie, homoseksualiteit/diversiteit in gezinssamenstellingen, zelfbeeld, tongzoenen.)

Een workshop duurt 1,5 uur en start standaard met liedjes die we live ten gehore brengen. 

De workshops zijn interactief en creatief. 

Wat levert het op?

We creëren op een luchtige en speelse wijze een veilige setting waarin kinderen ongedwongen het gesprek met elkaar aangaan over gevoelige onderwerpen. Hierbij kunnen ze hun hart luchten, vragen stellen en kennis opdoen. Daarbij hebben kinderen een muzikale en gezellige ochtend.

Workshop voor ouders en kinderen

Een thema naar keuze 

Een workshop duurt 1,5 uur en start standaard met liedjes die we live ten gehore brengen. 

De workshops zijn interactief en creatief

Wat levert het op?

We creëren op een luchtige en speelse wijze een veilige setting waarin kinderen en ouders op een ongedwongen manier samen het gesprek aangaan over gevoelige onderwerpen. Ouders en kinderen delen verhalen en gevoelens en stellen elkaar vragen. Een goed gesprek, verbinding én een hoop gezelligheid, dát is wat we faciliteren!

Muzikale opening of muzikaal intermezzo op congressen en symposia

Organiseer je een congres over bijvoorbeeld seksualiteit, genderdiversiteit of seksuele opvoeding? Dan zorgen wij graag voor een vrolijke noot of kwinkslag tijdens de opening of als intermezzo. We garanderen dat onze teksten wat bij het publiek losmaken en zorgen voor gesprek. Herkenning, ontroering, een glimlach… In overleg stemmen we graag ons repertoire en de mogelijkheden met je af.

Maatwerk

Spreekt ons concept je aan en zou je samen met ons willen onderzoeken hoe wij jullie van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op om dit vrijblijvend samen te verkennen. 

Waar kun je aan denken?

Maatwerk voor de doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking. 

Maatwerk voor groepen docenten. 

Maatwerk voor ouders.